Vår Visjon og Planene Fremover

En visjon verdt å kjempe for

Før jeg begynner, vil jeg bare si tusen takk til deg. Ingenting av dette ville vært mulig uten din støtte. Vi hadde noen planer for samfunnet da vi begynte dette eventyret, men det har nådd helt andre høyder enn det vi ventet, så tusen, tusen takk for at du er med oss.

Nå har vi plutselig vokst til enorme tall i Facebook gruppen. 2.575 for å være eksakt i det jeg skriver dette. Det har både motivert oss og overveldet oss. Vi er ikke mange i “staben” per dags dato, så det å bygge noe så stort som dette krever en del tid, energi og lidenskap. Planen var å ha et interaktivt kart som kunne brukes for å finne spotter rundt om i landet. Dette fungerte helt til det ble overbelastet og gikk ned. Interessant problemstilling å ha, for å si det mildt.

Når vi var midt i feilsøkingen, begynte vi å snakke om visjonen til dette samfunnet, som igjen gjorde at prioriteringen for å fikse det med en gang ble satt på vent. Grunnen er ganske komplisert og jeg vil gjerne forklare det til dere gjennom denne posten, ved å forklare hva vi vil oppnå med dette fantastiske samfunnet som vi har blitt så glad i.

Vi startet med en gruppe for likesinnede, men endte fort på større planer når vi så hvor lidenskapelige medlemmene var.

Vår Visjon

Hva får du når du setter sammen flere hundre mennesker med samme lidenskap? En bevegelse. I vårt tilfelle er vi nå opp i flere tusen og vokser med en skummel hastighet. Dette gjør at vi må begynne å tenke litt annerledes, så noen av dere vil ikke like det som vil skje fremover. Andre vil se hva vi jobber mot og vil forstå hvorfor vi gjør det vi må gjøre.

Vi elsker noe som er veldig kontroversielt, til tross for at det har forandret mange liv til det bedre. Jeg personlig har oppnådd enorme resultater som faktisk skremmer meg til tider, alt pga denne lille saken som gror på lekeplasser og plener rundt om i landet vårt.

Mange ser på dette som et partydop, som er synd, da det ofte har en tilhørende mentalitet som kan forårsake uønskede handlinger hos personen som bruker det til slikt. Finner man en som ligger i fosterstilling på Metallica konsert etter å ha inntatt en heroisk dose med sopp, så vil det slå ut på alle.

Vi må derfor begynne å tenke litt på regler og hva eksterne kilder kan finne på å si om medlemmene her og bevegelsen generelt.

Hvis vi har en åpen tilgang til SpotMap for eksempel, som viser hvor man kan finne “narkotika” for den som ville ønske det, så kunne vi potensielt ha tiltrukket uønsket oppmerksomhet som kunne skadet både dere medlemmer, bevegelsen og visjonen vi jobber mot. Vi skal derfor finne en løsning på dette problemet som kanskje blir litt mindre brukervennlig, men vil tjene samme formål til den rette personen. Vi er helt avhengige av at dette ikke kommer i feil hender. Ikke bare loven, men mindreårige som ikke har noe med slikt å gjøre.

Nå har det seg slik at akkurat nå er det bare meg som styrer det tekniske på platformen. Jeg driver i tillegg noen andre firma som krever oppmerksomhet og jeg har bare 24 timer i døgnet. Av og til liker jeg å sove, ser du. Derfor er planen at vi nå begynner å se på faktorer som vi må ta stilling til i forhold til å holde samfunnet rent i første omgang.

Dette betyr at vi må innsette noen regler.

  • Ingen poster om kjemisk produserte medikamenter, da gruppa handler spesifikt om fleinsopp.
  • Ingen medisinsk rådgivning om du ikke er lisensiert helsepersonell.
  • Ingen poster med store mengder sopp som kan mistenkes for distribusjon.
  • Ingen poster som viser at du deler med andre, da det igjen kan mistenkes for distribusjon.
  • Ingen poster om dyrking da det kan signalisere nettverk. Personlig har jeg blitt mistenkt for å drive en liga fordi de mente bevisene tilsa dette. Slikt vil vi beskytte oss og dere for.

Reglene er egentlig ikke så utrolig strenge med tanke på hva vi har snakket om. Innleggene er somregel rene, altså sopprelaterte og fylt av kjærlighet.

Hele poenget vårt er at vi skal vise verdenen at vi ikke er en gjeng med junkier som de ser oss som. Vi er hardt arbeidende profesjonelle som har gått fra helvete til himmelen og vil at våre medmennesker skal ha det så godt som mulig.

Mange av medlemmene våre ville fått ryktet deres ødelagt, da de er høyt respekterte samfunnsmedlemmer i det daglige. Forskere, forfattere, leger, aktivister, daglige ledere osv osv. Verdenen ser på “soppbrukere” som mennesker uten mål og mening i livet, men i de fleste tilfeller er det helt stikk motsatt. Vi er mennesker som fungerer bedre enn de fleste, da vi har et annet syn på bevissthet, tilhørighet, kjærlighet og disiplin.

Potensialet i psilocybin er så enormt at det er umulig å forklare det med noen enkle ord, men det er noe vi ikke må ødelegge for enhver pris.

Vi er i fronten av noe større enn de fleste kanskje er klar over. Vi jobber mot en friere tilværelse, hvor sopp er like vanlig og akseptert som giften de promoterer i dag, som alkohol og tobakk. Vi vil at folk skal se at dette ikke er farlig hvis de rette forholdsreglene blir tatt. Vi vil vise alle hva som er mulig med denne vidunderlige medisinen som har hjulpet så utrolig mange.

Vi må passe på at ikke folk poster ting som kan sette bevegelsen i fare. Være helt knirkefrie til vi når et punkt der det ikke kan stoppes i det hele tatt.

Vi skal danne en teknologi avdeling etterhvert, der de som virkelig kan det, jobber med det, slik at ting som SpotMap og flere andre vidunderlige ting kan bli utviklet. Vi har så mange planer at det nesten er litt skummelt.

Vi må fremstå som et samfunn av profesjonelle eksperter. Som jobber for en bedre verden, uten fordommer, uten urettferdighet, uten smerte, arroganse, frykt, hat og egoisme.

En bevegelse for godt, til fordel for alle vi deler planeten med, hvor vi opplyser folk om hva som er mulig med eget sinn, egen disiplin, egne tanker og egne handlinger for å skape en bedre verden, om ikke bare i vår umiddelbare nærhet.

Planene våre

Dette blir mye, jeg vet det. Mange av dere leser kanskje ikke så mye til vanlig…….. -begynn å les. Du kan ta lærdommer fra et helt liv i løpet av noen dager. Les. La oss fortsette.

Vi har planer om å knytte sterkere bånd med dere i gruppen. Denne bloggen inngår i nettopp det. Ta kontakt med meg hvis du vil blogge om dine tanker og opplevelser rundt bevegelsen og vi ordner det.

I tillegg har vi planer om podcast, for å nå ut til dem som kanskje ikke er en del av samfunnet. Vi leter derfor etter medlemmer med sterke historier som kan inspirere andre til å begynne å utforske denne livsstilen.

Vi vil arrangere community meetups, med avdelinger rundt om i Norge som kan hjelpe de som trenger hjelp, i tillegg til å arrangere diverse møter.

Vi har en kleslinje i tankene, som er laget av entusiaster, for entusiaster. Uten å gå for mye i dybden her, kan du se for deg papirlommer i spesial jakker.

Hvis vi opprettholder et respektabelt samfunn som oppfører seg og hjelper alle rundt seg, vil vi fort gro til størrelser som kan oppnå politisk endring. Dere er altså med på å forandre måten psilocybin blir behandlet i dag og det syns jeg du skal være ekstremt stolt over. Vi står ovenfor et skille i menneskeheten hvor vi er pionerene. Det vi jobber mot er så stort at jeg prøver å ikke tenke på det så mye, da jeg blir livredd og skvetter litt i trusa når jeg ser hva som er i ferd med å skje.

Det var litt av planene. Jeg skal bli flinkere på å skrive noen innlegg her, slik at dere holdes oppdaterte, men vit at vi jobber døgnet rundt for at dette skal bli det det har potensialet til å bli. Vi setter derfor ENORM pris på de av dere som velger å støtte oss økonomisk. Alt dette koster litt mer penger enn vi hadde forventet, men hvis vi alle hjelper med litt, så vil vi klare det som en enhet.

Vi har ikke mye å tilby per dags dato, men dette er noe vi har på listen over prioriteter. Vi vil belønne alle som er aktivt med å støtter dette, uansett hvor lite eller mye de ønsker. Alt hjelper <3

Vi har noen partnere som skal til å sponse oss en del i nær fremtid, som vil gjøre det mulig å kaste litt bensin på dette bålet. Da ser vi for oss et offisielt sted eller flere steder som er drevet og eid av det dette blir. Som du kanskje har sett til nå, så er dette litt mer enn en vanlig Facebook gruppe. Vi vil bistå med seremonier, camper, møter og alt som hører med dette fantastiske samfunnet. Derfor er vi alltid åpen for å høre fra dere om hva dere evt ønsker å bistå med, for jo flere vi er som deler byrden av drift, jo bedre.

I starten kan vi som sagt ikke belønne dere som vi ønsker, men dette endrer seg så fort vi kommer dit. Lidenskapen og visjonen vil drive oss videre.

Jeg håper du har en fantastisk dag. Hvis det er noe du lurer på, så hyl ut. Gjerne kommenter denne posten med hva du lurer på og vi skal svare 🙂

Mvh
Bob

1 Comment

Submit a Comment