Ting Tar Tid

Tid fascinerer meg for tiden. Den har blitt et verktøy for refleksjon på mange måter.

Da jeg føler meg spredd for alle vinder i forskjellige ting, så merker jeg fort når jeg er i “sonen”, stedet hvor tiden forsvinner og flyter umerket forbi.

Jeg kan sitte å kode, skrive, snakke, lese, designe, jobbe – hva som helst! Men hvis jeg ikke virkelig brenner for det jeg gjør, står tiden så godt som stille. Jeg kan se på klokka og 2000 år senere har det bare gått 4 minutter.

Når jeg holder på med Norwegian Flein, systemene bak, planene fremover, samtalene og avtalene i forbindelse med det og alt som hører til utviklingen, så er det som et knips og dagen er forbi. Det er et godt tegn. Jeg har funnet min lidenskap og mitt kall.

Det er utrolig moro å se tilbakemeldingene deres. Det gir oss en enorm motivasjon til å tenke utenfor boksen, lage nye ting, forbedre andre ting og bare skape, noe jeg personlig ser på som meningen med livet. Det være å skape gode assosiasjoner, gode forhold, gode opplevelser og følelser, eller en platform som kan samle en bevegelse.

Vi vet at vi har vært litt strenge i det siste i forhold til hva som blir postet osv, men dette er bare for alles beste, slik at vi kan gjøre en forandring på det høyeste plan, hvor vi fritt kan snakke om hva vi vil uten å sette noe i fare fordi andre fordomsfulle mennesker ikke forstår hva vi brenner for.

I tillegg har vi startet å snakke med dere medlemmene, som nevnt tidligere. Dette er for å kunne promotere dere.

Har dere en bedrift og trenger trafikk, kan vi hjelpe dere så lenge det støtter målet og visjonen som handler om frihet. Både personlig og generelt. Det vil si at vi setter opp kanaler på nettsiden hvor vi kjører trafikk til deres tjenester om dere har noe dere vil dele. På den måten kan vi hjelpe hverandre. Dere får trafikk og salg, vi får en liten prosentandel av det for å støtte driften av videre utvikling. Win-Win.

Noen av dere har kanskje ikke noe bedrift, men sitter med drømmer dere vil virkeligjøre. Vi har noen nyheter til dere også.

Som dere vet, har vi medlemmer fra alle typer livssituasjoner. Noen føler kanskje de er deprimert og vil finne en løsning på dette. Noen har kommet over det og vil hjelpe andre ved å dele erfaringer. Noen har til og med startet bedrifter som spesifikt driver med å virkeliggjøre drømmer, skape en inntekt, oppnå frihet og leve livet som en selv vil.

Noen skaper utrolig kunst som man kan sprite opp livet med. Noen lager smykker, noen lager musikk, noen tegner utrolig morsomme tegneserier med budskap, noen har nettbutikker hvor de selger ting vi i samfunnet er interessert i.

Noen er advokater, leger, forskere, journalister, forfattere. Listen er utømmelig.

Vi vil hjelpe dere. Vi vil ha dere sentralt og tilgjengelig gjennom profesjonelle kanaler, slik at vi kan oppnå drømmene våre sammen. Det begynte kanskje som en gruppe, men for hver dag som går utvider vi både kunnskapen, ressursene, planene, målene og drømmene.

Dere er unike og jeg er stolt av å kunne si at jeg er medlem av dette samfunnet. For å få mer informasjon om hvordan dere kan promoteres, vil jeg gjerne snakke med dere.

Ha en fantastisk dag videre <3

-Bob

0 Comments

Submit a Comment